• narumon
    "Nem tudom mitől bonyolultabb egy xbmc-ben kiválasztani amit le akarok játszani, mint egy gagyi fapados felületen ami a médialejátszóknak van, mindenféle lemezek pendriveok dugdosásával elérni azt hogy TALÁN lejátsszon valamit, és imádkozni hogy nehogy valami új formátum legyen amit nem tud a fix hardver miatt, vagy amiatt hogy nem azt telepítesz rá amit akarsz."

Szerintem elég rég láttál már ilyen lejátszókat, de mint írtam 3 év alatt nem jött ki olyan formátum amit ne tudna lejátszani az eszköz. Mondjuk tény az enyém egy drága cucc, de haverok a WD Tv-vel is jól elvannak vagy az asus oplay, és még lehet sorolni. Nekem egyiknek sem tűnik gagyi fabadosnak a felülete legalábbis amire kitalálták arra tökéletes. Én csak azt látom, hogy van egy cimbim aki Pc-vel oldaná ezt meg, vett valami kozmikus távirányítót hozzá amivel mégsem lehet minden funkciót flottul elérni ezért néha kell az egér is hozzá, az meg tök illúzió romboló amikor a dohányzóasztalon mókol az egérrel amikor ennyi idő alatt egy fele olyan árban lévő lejátszóval túl lennénk az egészen.

"Nekem nincs minden eszköz aminek van rendeltetése, mert egyrészt ezek az eszközök iszonyat gagyik, és buták, másrészt inkább 1-el kiváltom az 5-öt.."

"Szerencsés" helyzetben vagy akkor azt kell, hogy mondjam. Nekem a Pc bármit le tudna játszani megvan a hátán minden csatlakozó is hozzá, de hogy én a szobán keresztül vezessek egy HDMI zsinort meg távolról irányítgassam és ott nyekeregjen nekem 200W, hát azt én nehezen tudom elképzelni. Inkább ott a média lejátszó eszik pártíz wattot, passzol a tévé alá, hálózatot elér ha nagyon kell, van 2 USB bemenete, kezeli az NTFS-t rádugom a pendriveom vagy a kis vinyót és nézem amit nézni kell, a NAS-ról meg mennek a zenéim. Nem tudnám kiváltani 1 eszközzel a kettőt, és a hálószobáról, konyháról még nem is beszéltem.