sanyicks#46
"zenehallgatás az szerintem megy bármelyik hd lejátszón is. Cserébe ennek kétszer bonyolultabb a kezelése."
Nem tudom mitől bonyolultabb egy xbmc-ben kiválasztani amit le akarok játszani, mint egy gagyi fapados felületen ami a médialejátszóknak van, mindenféle lemezek pendriveok dugdosásával elérni azt hogy TALÁN lejátsszon valamit, és imádkozni hogy nehogy valami új formátum legyen amit nem tud a fix hardver miatt, vagy amiatt hogy nem azt telepítesz rá amit akarsz.
Nekem nincs minden eszköz aminek van rendeltetése, mert egyrészt ezek az eszközök iszonyat gagyik, és buták, másrészt inkább 1-el kiváltom az 5-öt...
Az az atom proci meg alig gyorsabb mint az arm, csendesnek nem csendes, mert azt már hűteni kell legalább egy kis ventillátorral. Ha x86-ot vennék akkor egy amd brazost vennék az legalább tud is a fogyasztásért cserébe. Az atom ugyanannyit fogyaszt de lassú fos.
Árban pedig a leggagyibb atomos lap, 16 ezer, plusz kell hozzá 10k-ért egy paneltáp, ram, egy szép nagy ház. Szóval 30k+-nál vagyunk. Míg a pi kerül szállítással együtt 12k-ba, kell bele egy sd kártya 2-4k-ért, egy 1k-s usb táp(ha nincs éppen kéznél telefonhoz adott), egy ócsó usb hub(ha táposat veszel külön usb táp sem kell), és egy 3k-s usb-s külső vinyó ház, táppal, aztán ennyi meg egy gyufás skatulya a pi házának... Notivinyóval meg nem kell tápos vinyóház sem mert az usb elég.