• lordsithlord
    #30
    Elég forrás az, ha megnézed az Apple fórumát, ahol sorra panaszkodnak a felhasználók, hogy a készülék HASZNÁLAT KÖZBEN (FIGYELEM? NEM NAPSUGÁRZÁSNAK KITÉVE!!!!) szabályosan égette a felhasználó kezét. De tovább megyek, független tesztlapok használat közben mértek a készüléknél (1,5 órányi terheléses teszt után) közel 60 fokos hőmérsékletet is!

    Az Apple álláspontja erre: a készülék specifikációja szerint 65 fokig jók vagyunk, míg ezt a hőmérsékletet el nem éri a készülék, addig az a normális, üzemi tartományon belül van, tehát nem számít túlmelegedésnek.

    Figyelmedbe ajánlanám a https://discussions.apple.com/thread/3811560?start=0&tstart=0 oldalt (ez ugye a hivatalos Apple fórum), ahol sorra olvashatod a felhasználók panaszait a túlmelegedésről és az utóbbi időben már az ebből adódó hibákról is. Ők nem tesztek alapján, hanem a való életben való felhasználás alapján panaszkodnak a készülékre, tehát nekik valahogy jobban el lehet hinni, hogy túlmelegszik a gép, mint az olyan teszteknek, ahol 5-10 percig hajtják a gépet és aztán méricskélnek...

    Megjegyzem, egyre több olyan hibajelenség jelentkezik a készülékeknél (képernyő elszíneződés, színelmászás, fényerő esés, hirtelen aksiteljesítmény esés, stb.), ami arra utal, hogy a túlmelegedés kárt is tehet a készülékben.