MacropusRufus#25
"A kérdés azután került előtérbe, hogy egy héttel ezelőtt kiderült: túlmelegszik az új iPad. Ez a jelenség általában akkor következik be, ha a terméket közvetlen napfénynek teszik ki."
hát ez marhaság. Ha egy gépet a napon hagyok akkor nem 40fok lesz hanem annyi amennyi. Mennie sem kell és megdöglik a hőhaláltól.
A tesztek szerint az iPad akár letőltés közben is képes 40 fok főlé menni. Ez viszont már necces. Mert egy sima letőltés semmilyen komoly funkciót nem igényel a géptől. Bár lehet, hogy a wlan cuccos meg szépen heviti belülről a vasat.
Mind1 is, sztem 40-47fok a kézben hosszú távon az már meleg. Nyáron erre még rámegy a környezet hőfoka ami már lehet alapból 35-40fok (attól függ hol van a user) és ezt még elkezdjük melegíteni. Hát sztem sok lesz a garis csere.
A gond ott van sztem, hogy a user azt a felületett markolássza ami egyben a hűtését is biztosítaná a gépnek. Pl. ha az ölébe teszi már is le van fogva a hűtésre használt felület legalább 50%-a és már csak a kijelző felé mehet a hő.
Kissé elszámolták magukat.