• willcox
    #43
    "Bedugom a kulcsom a kocsi felismeri, hogy én vagyok és beállítja hozzám az ülést, ha asszony megy el vele akkor az ő kulcsára az ő ülése, rádióadói, beállításai jönnek elő." - ez nálam is így van, plusz még a visszapillantók és a kormány is beáll. Apropó visszapillantó. Tolatásnál - ha akarom - automatikusan lehajlik a visszapillantó, hogy jól lássam a járdaszegélyt. A kormányom automatikusan a legmagasabb pozícióba emelkedik, ha leállítom az autót, hogy könnyű legyen a kiszállás.
    A hangvezérlést nagyon jónak tartom, nagyon sok parancsot lehet kiadni, akár a multimédiás résznek, akár a navinak, akár magának az autó beállításainak.
    Bizonyára jó az állófűtés is, de erre nekem nem volt igényem, mert ha változna a programom, akkor mehetnék az autót is átállítani, különben feleslegesen indítaná be magát.
    A HUD is jó, csak szerintem kevés infót jelenít meg. A központi kijelző jobban olvasható, és több rajta az info. Időjárás kijelzés a HUD-on? Kinézek az ablakon, és látom az időjárást. A külső hőmérsékletet meg egyébként is kijelzi szerintem ma már minden autó. Rádióban rendszeresen mondanak időjárás előrejelzést, vagyis ennek a HUD-on megjelenített fontosságát nem érzem.
    Az automatikusan frissülő navigációs térképek jól hangzik, de a realitása közelít a nullához. Nem sűrűn változnak érdemben ezek, a költségeket viszont jelentősen megdobhatják (gyári, autós naviról beszélek).
    Filmet hátul természetesen nézhetnek, de ilyesminek elöl semmi keresnivalója (menet közben).