• donceleger
    "Megint erős ferdítés ebben a cikkben SEM HANGZOTT EL, hogy ÁTVESZI A PC szerepét."

Valóban, az eladások számát írták ebben a cikkben! Elnézést! de ha majd többet fognak eladni, akkor valószínűleg azért, mert átveszik a PC szerepét. Bár ez már csak következtetés.

"Ki a franc ír a mai világban még optikát? Nem, hogy dvd.t de bd-t sem írók pedig ilyen írom is van."

Pl. én! Csak mert már lehet külső HDD-n és pendrive-on is tárolni az adatokat, nem fogok azonnal rohanni a mert azért hülye nem vagyok boltba egy új tévéért amin van USB, vagy egy házimoziért ugyanezen okból kifolyólag. Rengetek képet csinálok, amit lemezre mentek le. A dvd 5.1-es hangját pedig nem válthatja le egy avi, ami legyen akár bdripes ac3-as akkor sem! És állítom nem csak én vagyok így ezzel!

"Tévedés. A gépen elég kevesen játszanak a PC-k eladott számához viszonyítva."

Ebben nem tudom mi a helyzet, én a környezetemből kiindulva azt tapasztalom, hogy akinek van PC-je, az játszik is vele. Persze az eladott PC-kbe beleszámít az irodába vásárolt gép is, amit nyilván csak munkára használnak, szóval ezeket nem kéne belevenni a statisztikába. De mindegy is, mert én játszom, az meg hogy más csinál, számomra irreleváns.

"Tudsz jobb eszközt ágyban fekve tartáshoz? Tudtommal nincs."

Valóban nem tudok jobbat, de jobb tevékenységet igen! Ne legyünk már annyira kockák, hogy az ágyban fekve is a híreket böngésszük!

A mivan kérdésedre az oldalak optimalizáltsága a válaszom. Illetve bizonyos oldalak megjelenítése még a PC-s böngészőt is próbára teszi. Valamint a méretéből adódóan nem látni az egész oldalt, így nagyítani kell.

"Senki nem is kért rá."

Mint ahogy téged sem, hogy egyáltalán kommenteld a hozzászólásomat. Nekem ezek a meglátásaim. Ha egyedül vagyok hát pont leszarom. Attól még, hogy neked az én szempontjaim nem fontosak, nem fogom egyből azt mondani, hogy basszus igazad van, mégis csak kell nem táblagép!
    Vagy te vagy a táblagépek szent őre????
    Atyaúristen!