"A dvd 5.1-es hangját pedig nem válthatja le egy avi, ami legyen akár bdripes ac3-as akkor sem! És állítom nem csak én vagyok így ezzel!"
De a dvd és egyéb formátumnak semmi köze sincs ahhoz hogy lemezről nézed vagy HDD-ről, pendriveról, sd kártyáról vagy bármiről. Egy BD ripet nézhetsz 7.1-ben is, ugyanazt kapod mintha lemezről néznéd.
"Valóban nem tudok jobbat, de jobb tevékenységet igen! Ne legyünk már annyira kockák, hogy az ágyban fekve is a híreket böngésszük!"
Nem feltétlenül kockaságból kell kiindulni; én pl két földrésszel tartom a kapcsolatot emailben üzleti ügyekben. Megtehetném természetesen, hogy az asztali gép előtt ülök este 11-kor (mint ahogy néha ülök is), de éppen le is fekhetek és kényelmesen nézem meg a leveleimet. Sőt olyat is szoktam, hogy még este tévézünk, filmet nézünk, és mondjuk mielőtt feküdnék még egyszer megnézem a maileket és ha fontos válaszolok rájuk.
"Valamint a méretéből adódóan nem látni az egész oldalt, így nagyítani kell."
Minden normális tableten pont ugyanazt látod mint PC-n.
"Mint ahogy téged sem, hogy egyáltalán kommenteld a hozzászólásomat."
Zavart érzek az erőben. Nem provokatívnak szántam a kijelentést, csak tényleg senki nem állította sem a cikben, sem mások közül, hogy le kéne cserélned a PC-t. Én sem cserélném le a PC-met egy tabletre. A tablet egy kiegészítő eszköz amivel nagyon jó dolgokat lehet csinálni az asztali MELLETT.
"Vagy te vagy a táblagépek szent őre????
Atyaúristen!"
Easy, azt hiszem teljesen normális hangnemben írtam.