• Justil
    #20
    Úgy látom sikerült előbb billentyűzetet ragadnod, minthogy felfogtad volna, amit írtam.

    Először is, olyan kifogást találok, amilyet csak szeretnék, köszi, de nem te fogod eldönteni helyettem, hogy bejön -e egy játék, vagy sem. Simán hozzá lehetett szokni...igen, mondod te, én viszont nem bírtam megszokni, és nem is értettem, hogy miért kellett egy jól bevált dolgot (GTA3, Vice City, San Andreas) elszúrni, vagy ha már kitalálnak egy ilyen hülyeséget, miért nem teszik opcionálissá, kétlem, hogy nagy kunszt lenne leprogramozni egy camera lockot meg egy checkboxot hozzá az egyik menübe. Ha a játék irányítása kényelmetlen számomra, azt nem tudom, és nem is akarom (!) elnézni neki. Ez van.

    Másodszor, ha még egyszer elolvasnád amit írtam, nem arra ment ki a dolog, hogy ha ilyen, vagy olyan lesz a játék irányítása, akkor lewarezolom, hanem arra, hogy akkor nem fog érdekelni, tehát nem veszem meg, de a próba célból letöltött tört verziót is letörlöm a **csába, és nem fogok vele játszani egyáltalán, ami nyilván onnantól kezdve az én bajom.

    Ellenben ha az a kedvemre való lesz, akkor szintén törlöm, és megveszem az eredetit, mert más kifogásom biztosan nincs, szeretem a GTA sorozatot.

    Ha így sem voltam érthető, akkor sajnálom, ennél jobban és diszkrétebben nem tudom elmagyarázni. Üdv!