• lordsithlord
    #125
    Hol a logikai hiba????

    Talán Magyarországon van garanciabővítésre lehetőség? Nincs, tehát NÁLUNK EGYÁLTALÁN NINCS SEMMIFÉLE LEHETŐSÉG BŐVÍTENI AZ ALAP GARIT. Ergo az állítás ezen része nincs meghazudtolva.

    Máshol lehet ráfizetéssel bővíteni? Ez továbbra is azt jelenti, hogy a gyártó a kockázatot átterheli a vásárlóra. Ergo bizony bárhogy is nézzük, nem bízik a termékében annyira, hogy saját kockázatot vállaljon.

    Mégegyszer leírom: mivel magyar fórumon vagyunk, alapvetően a hírek magyar vonatkozása az érdekes, a legtöbb esetben a viták alapja is ez. Magyar vonatkozásban pedig, tetszik vagy sem, nunku garibővítés.

    Elfogadom, hogy KÜLFÖLDÖN van rá lehetőség, hogy kockázatátvállalással (plussz ráfizetéssel) a vevő vehet plussz garit. Azonban az tök mindegy, hogy máshol vehetsz garit, ha azt nálunk nem tudod érvényesíteni, ha meg küldözgeted külföldre a gépet a gariért, nagyobb lesz a költséged, mint amennyit a gép ér.

    Ráadásul lehet össze-vissza csűrni-csavarni a dolgot, azon sehogy nem tudsz szépíteni, hogy az Apple nem mer többet vállalni a saját kockázatára, mint a kötelező garancia. Mivel ezt több más gyártó megteszi, ez azt mutatja, hogy bizony az Apple-nél nincs meg az a bizalom a terméke felé, mint más gyártóknál a sajátjuk felé.

    Ebben nincs logikai ellentmondás, nincs pártfordulás, sem pedig semmiféle logikai érvelési hiba.