• WiLDoR
    A probléma az, hogy te nem látod a lényeget.
    Amit Sola irt, az úgy fog történni, akár tetszik, akár nem. Ezé lesz a jövő, azé, hogy a telefonod lesz majd a személyi számítógéped, a hordozható játékplatformod és irodád.
    Most ugyanezt a notebook-ok teszik, de amilyen ütemben az okostelók fejlődnek, idővel ki fogják ütni a notikat. Pláne, ha eljön végre majd az az idő, hogy polgári felhasználásra is elérhetőek lesznek a szemüvegbe épített kijelzők (katonai felhasználásra már vannak), amik szinkronizálhatóak lesznek a telóval majd.

Csak úgy megsúgom, hogy én 2 éve váltottam desktop pc-ről noti-ra, jelenleg úgy használom, hogy céghez beviszem, ott dolgozok vele, ha pedig hazaértem, rádugom a 110 cm-es LED tv-met (1930x1050 felbontással), az erősítőt, a laptophűtőt és a wireless keybet+egeret és ágyból fekve játszom, netezek vagy filmet nézek rajta.
    Másnap reggel pedig kihúzom a 4-5 kábelt, bevágom a notebookot a táskámba és irány a munka.

Ez kényelmes és baromi praktikus, MOBIL megoldás. Persze nem ér fel egy atomerőmű desktop PC-vel, de azt meg vegyen az, aki játékaddikt és a legújabb gamekkal akarja tolni.
    Nekem a mobilitás és a sokoldalú felhasználhatóság fontosabb.

Viszont várom már azt, hogy ugyanezt itt fenn, meg tudjam csinálni a telefonommal is, mert még kényelmesebb és praktikusabb lesz. Szóval amit Sola írt, az lesz a jövő, akár szimpi, akár nem.

Telóm Symbian-os, 6 éve vettem, Nokia 6131.
    Eljárt felette az idő, akárcsak a Symbian felett, hamarosan lecserélem a telefonom.
    S olyat fogok venni, ami nekem a fentieket meg tudja majd valósítani a jövőben. Lehet ez még nem az SGSIII lesz, ami tökéletesen meg fogja valósítani, de az is biztos, hogy nem egy Symbian alapú oprendszerrel felszerelt teló lesz a nyerő választás.
    Szóval akárhogy is véded, az érveid nem rúghatnak már labdába semmilyen téren.
    Ez van, fogadd el, lépj tovább.
    Vagy a Symbian-ról vagy erről a fórumról...mert csak feleslegesen téped a szádat, meggyőzni úgysem fogsz senkit, csak jót mosolyognak rajtad az emberek.
    De te rajtad áll, mit csinálsz.

Az biztos, hogy én abba az irányba fogok elmozdulni a következő telóm vásárlásánál, amit Sola is felvázolt.