donceleger#45
Szerintem retardált az te vagy! Csak fújod, hogy kell a 2 mag meg a 4 mag, de még sem tudod felfogni te idióta, hogy semmi értelme azon kívül, hogy a telefongyártók jól járnak vele, mert jönnek ilyen buzik mint te, akik mindent benyelnek! Csak fújod a több magot, de egyetlen programot sem tudsz mondani, ami használná! Vagy netán telefonáláshoz kell a több mag? Vagy mihez? Most hogy megjelentek ezek a csúcsfonok, akkor máris használhatatlan lesz egy 1 magos telefon, esetleg el is szégyelli magát és nem fog a továbbiakban működni????
Nem kell negyedévente telefont venni???? Még el sincs terjedve a 2 mag, máris itt a 4, nem lennék meglepődve ha jövő év elején jönne a 8 mag! És azon se lepődnék meg, ha te akkor ugyanezeket írnád egy olyan embernek, akinek a mostani 4 magos megfelel, mert szerinted az már elavult, szar, használhatatlan, hiszen itt van az új csúcs szuper 8 magos csodamobil!!!!
Amúgy meg a saját seggembe nem, de a tiedbe szívesen feltolom, mondjuk az N8-at nem, de Galaxy Note-ot szívesen! Tudod az N8 nem érdemli meg, hogy egy ilyen ostoba lény mint te, hozzáérjen!
Bármennyire is elavultnak hiszed, bármikor lenyomok vele bármilyen többmagos csodát! Lehet mondani óvodás vagyok, de lepereg rólam! Pont olyan idióta vagyok mint ti, de én legalább élvezem, mert látszólag te már ideges vagy!