• Ecology #42
    Tudod mit? Dugd fel a seggedbe az N8-adat és egy másik telóról hívd fel magad. Akkor lennél igazán elégedett vele. Te a múltban élsz ember, képtelen vagy felfogni, hogy senkit nem zavar ha szereted a telefonodat csak ne kezdjél okoskodni miért is jobb a telefonod az újaknál. "A felesleges dolgokra viszont nincs szükség! Mint pl a 2 mag, vagy a 4 mag! " Persze, hogy nincs te retardált! Ezer és 1x olvastam régen ilyen hozzászólásokat akkor is amikor az Intel kijött az első 2magos procijával. Akkor is a sok ostoba lökte a süket dumát, hogy semmi nem használja ki. Annyi eszed persze nincs, hogy elgondolkodj azon ha valaki nem akarja havonta cserélgetni a telefonját akkor mint előre látó ember igen is megveszi a 2 meg 4 magosat, hogy a későbbiekben amikor már teljes mértékben kihasználják a programok akkor se keljen lecserélni. Tudod, te végtelenül ostoba, nem mindenki akar negyedévente 120 ezerért telefont venni. Megveszi most a legújabbat és az még évek múlva is jól teljesíthet. De valszeg akkor sem az lesz az első dolga, hogy az akkori csúcsgépeket fikázza és trollkodjon egy fórumban, hogy minek az új fejlesztések mert az enyém most is mindent tud. Fajakó vagy! "Nyugodtan állj be a sorba a Symbian gyűlölők táborába, sokan vannak már sorszámot osztogatnak! " Ezt pont nekem mondod te szegény szerencsétlen! Kb. eddigi életem során 20 féle Nokiám volt a közép és felső kategóriából. Soha nem fikáztam a Symbiant csak leírtam, hogy eljárt felette az idő. De nem baj, a lényeg az, hogy te még 20 év múlva is N8 tulaj leszel és valamelyik fórumon fogsz trollkodni, hogy még mindig milyen csúcs a teló! Na viszlát!