• donceleger
    A 3. hsz-ben említik a symbiant és a rendszer alapján, amit leírt a user, valószínűleg hasonló Nokiája lehet. Én elsősorban az ő irományára reagáltam, mert megkérdőjelezte a media funkcióját a telefonnak. Ez után jött pár Nokia és Symbian fika, vagyis én csak megvédtem a továbbiakban a platformot.
    Ha szerintetek ez nem az a topic, akkor minek fikázzátok? Mert amíg ez nem történt meg, addig nem is volt szét offolva a topic. Csak hát én olyan vagyok, aki nem hagyja magát, és miért is tenném? Ha szerintetek szar és ezt leírjátok, akkor meg leírhatom hogy jó, még ha nem is tetszik ez nektek! Ezen gondolkodj el, mielőtt oktató stílusban kezdesz beszélni.
    És nem hinném, hogy én csinálnék magamból hülyét! Ha látnák a Nokia N8 userek miket írtok a rendszerről és a telefonról, kb szarrá röhögnék magukat a butaságaitoktól!
    Mellesleg foglalkoztam a témával is, leírtam hogy teljesen felesleges ez a hw egy telefonba, még az SGS2 sincs kihasználva. Továbbra is tartom, hogy semmi értelme, de persze vinni fogják mint a cukrot, mert lehet vele villogni hogy 4 mag vazze, persze a fele azt se tudja mire jó!
    Szóval ez rossz irány, nagyon rossz!