donceleger#31
Már megbocsáss, de az áldozat itt most a Nokia és nem pedig az android userek. Senkire sem erőltetem a véleményem, de azért engedd meg légy szíves, hogy megvédjem a Nokiát és a Symbiant, vagy legalább szólj rá azokra is, akik megállás nélkül fikázzák, holott fingjuk sincs róla, mire is képes a teló! Mert ők beálltak a tömeg mögé, és skandálják vakon hogy szar!
Ettől hányingerem van! És nekem meg már ezt unalmas olvasnom!
Mellesleg az androiddal naponta találkozom, asszonynak az van, de nem bírok megbarátkozni vele. Kezelhetetlen a számomra, a Symbian meg sokkal egyszerűbb és értelemszerűbb! Az IOS-ról meg ne is beszéljünk, egy végtelenül korlátolt rendszer!
Amúgy pont te akarsz csitítani, aki rám akarja erőltetni a véleményét. Mert még véletlenül se azt írod, hogy hát igen, az N8 tényleg képes ezekre és jó teló, csak hát a tömeg stb..., hanem jössz itt azzal hogy nem nagy durranás.
Mégis, mi az ami népszerűvé tesz manapság egy mobilplatformot? A fingós, böfögős appok? Mert akkor tényleg az android meg az ios a király! Viszont nekem ez nem elég, én kinőttem már abból, hogy nézd már, elfújom a lángot a telefonomon, húdekurvajó!!!
A többi program megtalálható Symbianon is!
És még egyszer leírom, inkább kérem, hogy ha kb ezren fikázzák a Nokiát és a Symbiant, akkor legalább egyvalaki, pl. én a védelmére keljen, azt engedd már meg légy oly kedves! Akinek meg nem bírja a szeme, ne olvassa, van más fórum is.