donceleger#24
Te meg ezzel nyugtatod magad, mert neked nem lehet ilyen telefonod? Vagy csak szimplán irigykedsz! Szólj anyádnak, hátha vesz neked egyet, bár nem játék telefon, de az esetedben kivételt tehetünk!
fergusonpapa
Látom szúrja a szemed, ha valami jobb mint ami a tiéd! Felőlem szarozhatod a Symbiant meg az N8-at is, ettől még tudja amit tud, és bármikor kenterbe veri a divat droid és társait a több maggal együtt! Látom tájékozott vagy a programokat illetően is, biztosan naprakész a tudásod! Per pillanat kb 30 progi van a telómon, amiből egy naptár, de biztos neked van igazad mr mobil nagyúr!
Láttam én már szifont is, meg többmagos csodát is úgy szaggatni, mint öreganyám a tésztát, de mit is beszélek, nem akarom hogy rémálmaid legyenek! Felőlem élhetsz egy olyan világban, ahol szerinted a Symbian egy szar, csakhogy ez a valóságban nem így van!
És adtam esélyt más telefonoknak is! Legutóbbi Nokiám egy 7610-es voltm azóta volt LG, Samsung, Motorola stb... Próbáltam szifont is de semmi. Majd visszatértem a Nokiához és a Symbianhoz, és jól tettem!
Amúgy meg igen, megnyugtató hogy jól döntöttem és nem esete bele én is a marketing csapdába. Olcsó is volt, és sokkal többet tud, mint a konkurencia!
Ti meg vegyétek ezt a méregdrága szarokat és növeljétek az e-péniszt! Biztosan szükségetek van rá, ti dolgotok, nekem inkább az ésszerűség, használhatóság, és a támogatottság a lényeg!
Kovász
Igen a Jack sem egy rossz megoldás, de hát zsinóros, vagyis kompromisszumokkal jár! Csak egy példa. Haverral darts-ozunk a garázsban, közben autóban szól a zene fm transmitterről, miközben a telefon ott van nálam. Így ha csörög fel tudom venni. És tudja, mert 6 méterről simán veszi sztereóban! Mellesleg a zsinór plusz beruházás.
Azért a HDMI kábel az mégis csak jobb a kép átvitelére! Nem mellesleg adja a telefonhoz a Nokia, ez máshol nem így van, ami szomorú, mert szintén plusz beruházás, ráadásul 8-10 eFt körül van. És ahogy írod te is, DLNA nincs minden tévében, viszont HDMI igen!
FtranX
Mindenki az üzemidőre panaszkodik! Tanulmány ide vagy oda, a gyakorlatban ez máshogy működik. Minél nagyobb a hw, annál hamarább merül. Egy tesztben írták a fórumba, hogy a teló aksi szintje 95% volt, a csávó csak magyarázott a teló mellett és annyira ért hozzá, hogy ne zárjon le a készülék, ezt kb 10 perig csinálta és semmit sem nyitott meg közben, az aksi 10 perc elteltével már csak 85%-os volt! 2 magos új Sony! Vicces nem?