• Moondom
    #126
    Néhány tőmondat ide kívánkozik, ha megengeditek.

    Istent a hit teremtette, ezért isten teremtő munkáját is a hit teremtette.
    Isten önmagát nem teremthette, mert ha mindent ő teremtett a semmiből, akkor neki a semmiben kellett volna léteznie. Ez lehetetlen, illetve csak úgy lehetséges, hogy a hívek agyában lévő szellemi rekesz eo ipso a semmi.

    Isten nem teremthette az evolúciót, mert azt pont azért találték ki, hogy isten ne teremthessen. A pápa hiába fogadja el az evolúciót, ezzel nem segít az evolucionistáknak, de árt az istenhitnek.

    Az evolúció hibás, sohasem bizonyított hipotézis, amelynek az alapjai is hiányoznak. Nincsenek közös ősök, nem működik a fajkeletkeztető mutáció, és a szelekció sem. A mutációk főként károsak, a szelekció nem a többi faj tudatos tevékenysége, és nem is a többi faj öntudatlan kiválasztó, más fajjá alakító késztetése, hanem az adott faj önértékelése. Ha a fajban lévő kritériumrendszer szerint életképtelen egy egyed, akkor az táplálékká lesz a tápláléklánc saját, vagy más fajai számára.

    Az első élet bizonyosan nem darwini evolúcióval keletkezett. Sose fogjuk megtudni hogyan keletkezett az élet, de a Földön se történt evolúció.
    A Földön teremtés történt. Ennek tökéletes bizonyítéka a DNS kódrendszer.