glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2426
    ???

    Az armored deckben a legszarabb 50CP-s arty érhető el vagy 80CP-s M109 kategória, esetleg a német /Ejuro deckben talán a 100CP-s. Még a legócskábból is egy 3-4 csoport corr shottal és 2x3-4 lövéssel garantálnan minden gyalogos morálját 0-ra húzza és öl is. Mortarral meg lefüstölök 20-30 sec alatt több száz métert nemhogy egy-két épületet. Ha a tankok mögött meg egy exceptional optikás cucc, akkor azelső ATGM indítás után a tankok szarrá lőnek mindent, két fős ATGM team az 0 nekik még akkor is, ha négyesévle rakod őket. Még a 25CP-s spammelt elit T-55/62 is jó erre. Ha meg közepes tankod van, azok mozgás közben is szarrá lövik az ATGM-et. Emberemlékezet óta nem vesztettem gyalogos ATGM-től komoly tankot armored deckben.

    Nem spec deck ellen, ami nem mozog, az meghal a top tier arty tüzében. A jenkiknél meg az CEV garantált 1 shot = 1 kill ATGM ölő. Még spot sem kell neki. Megcélzom a város szélét és paccs... Egy 155 milis ágyú tűzereje mortat pontossággal. Múltkor tactical játékban a blokkok közepébe is be tudtam lőni manuálisan és nyírtam ki a hátrébb levő spetznazt.

    Armored decckel soha nem az ATGM inf a zizis, hanem a mozgékony platfromok, amik akárhonnan indíthatnak és egy side hittel top tier hk-t kinyírnak. Két oldalról meg egy hk-ra egy-egy ilyen és a tank nem tudja, hogy melyik felé forduljon a unit AI meg segghülye... A kétéltű TOW2 platfrom 25 AP-vel garantáltan ölt oldalról mident.

    A milan 3 meg legendásan szar, messze a várható találati arány alatt van valamiért a tudása. (Az, hogy van többöszörös ATGM hit roll az nem tiszta még ma sem, az Eugen meg hallgat.) Van erről egy topik, holnap megkereshetem.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.11. 23:57:30