glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2424
    Motorized decket az ALB óta nem raktam össze. Egyszerűen nem értem, hogy harckocsik nélkül hogyan lehet játszani...

    Az angol/Commw. decket azért skippelem, mert még a jenkinél is szarabb légvédelmük van, ami nagy szó. Pedig a harkocsijaik nagy része kőkemény. A Chieftain nem gyors, de borzalmas tűzereje van az Mk.10/11-nek az áráért. 120-130 CP-s hk-on van olyan löveg, mint azokon. A 14-es páncélzat sem éppen papírból van a közepes hk-k lövege ellen. Apró hiba, hogy visszavonulni és üldözni nemigen lehet velük semmit... A Chally-k közül a legolcsóbbnak nincs tűzereje, a többi egész jó. Az ADATS jó lenne, ha nem 45% base ACC-ja lenne. Mecha decken kívül életképtelen. Abban viszont majdnem emberiség elleni bűntett néha, amit művelnek az M1A1-gyel karöltve.

    A svéd deck addig erős, amíg nem jön USSR helo spam. Akkor véded van, mint a botnak, mert hiába jó papíron a radaros AAA a Ka-52-ő telibeszarja...

    A jenki armorednek, ha valaki ad légvédelmet és CAP-et, akkor az valami brutál, nyílt terepen mindenki esélytelen szinte, még az ATGM/gun váltás exploittal nyomuló USSR armored is. TOW2-es recon M2A3 és spammelhető TOW2 platfrom és elite tankok? Minden páncélos hullik, mint a légy, még a T-72BU is. Szovjet oldalon a BMP-3 csinálja ugyanezt a közepes tankokkal. Csodálatos nézni, ahogy az egeik felmagasztalt (szerintem hulladék) 60 CP-s Leo1A5-öket egy 35-be kerülő egység gyakja le...A T-62MV-1 gun/ATGM váltással minden kék közepes hk-t gyak zárójelbe tesz, ha tartod a távolságot.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.11. 23:30:57