glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2415
    Volt, hogy a magyar srácokat 3 v 3-ban két olyan random noob-bal nyomtam le, akik közül a win ration egyiknél sem votl 40% felett. Hogyan? Úgy, hogy halgattak rám. :)

    10 v 10-ben, ha velem egy oldalon csak egy értelmes személy van a és többi nem teljesen ütődött akkor a legtöbbször elég a győzelemhez. A kettőnk együttműködésével vagy átviharzunk az ellenfél zónájáig, de olyan is volt, hogy ketten NÉGY (!) játékost állítottunk meg úgy, hogy a kettőnk kill aránya 1:4-1:5 között volt. Nem haladtunk előre egy tapodtat sem a szárnyakon, de akkora erőforrást kötöttünk le, hogy ez elég volt. Az más kérdés, hogy olyan tempója volt a játénak, hogy a meccs után polót kellett cserélnem és az napra több játékot nem vállaltam be.

    Egy pillanatra sem álhattak meg a tankjam, mert jöt a cluster arty és minden szar és folyamatosan rotálni kellett a túlélő és javítás alatt levő egységeket az éppen harcban állókkal. A legtöbb játékos egyszerűen baszik arra, hogy rotálja az egységeket és halálukig hajta őket javítás helyett.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.07. 11:04:31