glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2413
    Ez nem erről szól. 10 v 10-ben kicsit is értelemes ellenfél ellen olyan légvédelem van, hogy te adhatsz akár két SEAD gépet is kíséretnek a Longbow mellé a Tunguska akkor is lemészárolja azokat és azok csak pislognak a SEAD immúis eszközre. (Ami egyébként sanszosan hülyeség, mert a valóságban az RPK jelere képes rámenni a HARM...)

    Ha az ellenfél annyira béna, hogy egy ennyire megkötésekkel játszó airborne decket nem képes megállítani, akkor baj van. Én gyak. soha nem mertem behívni a Longbow-ot, mert egyszerűen soha nem volt rá reális esély, hogy az árát visszahozza. A csúcs Tunguska leszedi, mint a huzat...

    Jenki decckel már nem is játszok a US marine decket leszámítva a Strait pályán, mert teli van a faszom azzal, hogy képtelenség szárazföldi erőidet légicsapás ellen megvédeni a borzalmas TOT / fuel arány miatt. Még az F-16C is szarabb (4000L), mint bármelyik szovjet vas 90-100 sec + 3000L kombó, az F-15C 90 sec + 6000L értéke egy vicc. Modjuk már a strait pályán is eltöprengek azon, hogy ott sem kellene erőltetni a marine decket... Hiába rinyálnak sokan az ATCAMS és Patriot miatt kicsit is képzett ellenfél ellen egyik sem ér szart sem. Patriottal olyan rikán szedek le bármit, hogy arra szavak alig vannak, mert kritikus sebéz esélye marha alacsony és két találat top tier gép ellen két indításból reménytelen. A 2 db HAWK esélyesebben lő le bármit. Két Patriot árából meg több HAWK jön be. Igen, csigalassúak... ATCAMS? Öt percenként lőhet kettőt, de mikor mikrózod közben a fronton meg szétvernek. Azok ellen akik kicsit is mozognak szart sem ér. Longbow? Tunguska és Tor zárójelbe teszi és a kék oldalnak nincs SEAD helije csak repcsije és az is csak a Tor ellen jó...

    A jenki decket sikerült szarrá nerfelni. Az egyetlen csábító egysége a teljesen egyedi M1A2 24AP-es lövege és 22-es páncélja. A játék legerősebb harkocsija. Tudsz mellé tenni még jó hk-at, de kb. ennyi. Gyalogsága egy kalap szar, csapatlégvédelmi szintén. A PIVADS lővtája szart sem ér, Ka-52-környezetben soha egyetlen tűzmegnyitásra és killre nincs esélye. Legjobb Chappy? Jön belőle 4 db és 5HP + páncélozatlan, ez első fuvallat kinyírja.

    SUP? ATCAMS miatt még HE rocket arty sincs... A Top Tier ágyúk közül a Paladin a legszarabb. Ha hajlandó más adni légi fedezetet és légvédelmet, akkor az jenki armored deck tud erős lenni. Az MBT-70 szegény ember BMPT-je és olcsóbb hk spammel átgyázolnak minden gyalogoson a nagyobb Abramsek mozgás közben is pontosak, soha nem kell megállni, mindenki legküzdenek. Csak éppen az AGM gép spam ellen tehetetlen a jenki deck mert nem tud CAP-elni..