glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • molnibalage83
    #2141
    Tegnap próbálkoztam airborone szovjet deckkel. Nem értem, hogy másnak hogyan megy jól a helikopter használat nekem meg nem.. Az elején halomra mészároltak a játék végén meg jó volt. Ti hogyan csináljátok...? Mert láttam asszem gerappát nagyon durva helis hadviselést folytatni. Kezdéskor nálam ment 1 db Ka-52 SEAD heli AAA ellen,1 db Ka-50 páncélos ellen, 1 db Mi-24V és előttre még rakétasorozatveő a célkörzetbe, hogy MANPAD-ot elnyomja. Az első MANPAD indítás után vakon is lehet területtüzet adni UB rakétákkal. A játék elején még kinyírták a helik nagy részét úgy, hogy minimális volt a légvédelem, bár előtte elég sok helit leszedtek. Egyszerűen peches lennék?

    Fordított helyzetben C kat játékban meg két Mi-24 ellen két AMX-30 ment úgy, hogy ők indítottak először képtelenek volt egy helit is lelőni miközben mindkettő meghalt...

    (A végén meg ugyanezzel a taktikával tucatszám mészároltam le az ellent légierővel kombinálva annyi, hogy a sok Mi-4 10 v 10 játékban 40k pontig ment a móka és az ellen volt, hogy 5-6 ezer ponttal vezetett és övék volt a térkép 2/3-a. Mégis kihoztuk a quitterek lelépése után döntetlenre. Eszméletlen meccs volt. Az ellennek elfogyhattaka vadászai és a logisztika is, mert az elfoglalt FOB-ra hajtott nagyon. A légierő iszonyatosan hatékony volt. AH-64-től kezdve Chally 2-ig minden nyírtak ki a bombázók és a helik is.)