• Elisium
    nem tudom, OSX-et 7 eve hasznalok parhuzamosan XPvel es Windows 7-tel.
    mindket (mac , pissy) nek vannak hatranyai, de a winnel tobbet szivok.
    tobbet hisztizik, onalloskodik, ha kikapcsolok minden automatikus frissitest akkoris jonnen a buborekok. meg megmagyarazhatatlan modon belassul.
    ha esetleg tudtok valami megoldast, es csak a hozzanemertesem miatt szivok a windowszal, megkoszonnem a segitsegeteket.
    1. melyik oprendszer a legjobb? rakjak fel valami server verziot?
    csak officera hasznalom a wint meg C sharphoz.
    2. szamit e h legalis e v eredeti stabilitas szempontjabol? (mondjuk a win7 eredeti diakkedvezmeny miatt)

szoval kurvara nem fanatizmus kerdese egyszeruen az a 7 ev tapasztalata hogy mivel mindket rendszert kell hasznalnom parhuzamosan, kiegeszitik egymast az alkalmazasok miatt a windowsal sokkal tobb az idegeskedes.
    aki poenkodni akar rofogni, meg kotekedni, annak nem kivanok reagalni a hszasara!
    en a tapasztalatomat irtam le, nem azt ami tetszik.
    a vas amugy 2,83as quad, 32gb ssd 150gb raptor, 1 tb seagate , 1024es nvidea grafikus kartya, chieftec tap, 8GB ram.
    ez kb 2.5 eve a config,megis elkepesztoen lassu sokszor es virusolo is van rajta etc.
    szoval nem ertem mi a para. de nem hinnem h ezt innen meg lehet allapitani.
    de az teny,hogy az OSX kenyelmesebb.
    skypera visszaterve: olvastam egy cikket h a microsoft megvette, es elegge atkodoltak, rakenyszerit a frissitesre. en nem mertem feltelepiteni az ujat.
    majd ha muszaj,nemmleszek beta teszter:)
    mellesleg a hotmail is k.rva idegesito. ha van egy kink, es ramenyek (email)mindig kiugrik egy ablak,mintha idiota lennek,hogy biztos vagyok e benne blabla.
    illetve sok emailt blokkol mezei freemail, citro, gmail helyekrol,holott csak irtak hirdetesre, human userek.
    es anhotmail microsoft.
    az msn is egy bug halmaz tetulassu, baromi idegesito a skypehoz kepest.

remelem kerek voltam, kedves kotekedogepezetek!:)

u.i.: csak ertelmes valaszt olvasok vegig!

udv