• gforce9
    Nem tudom miért lenne paranoia. :) Ha valaminek hatékonynak kell lennie, akkor annak a hatékonysága nem akkor dől el, amikor a prezentáció a költségvetésről szavazó kongresszus előtt lemegy, hanem akkor, amikor a hatékonyság valóban tesztelésre kerül: a harcmezőn. Ha pedig harcmező, akkor ott ugye van ellen fél is, akinek van agya és megpróbál túljárni az eszünkön. :) Ebből egyenesen következik, hogy a lehető legtöbb dolgot meg kell vizsgálni, mielőtt elköltünk dollármilliárdokat valamire. PL az előzőekben említett mobiltelefon zavaró készülék, hát az a hülyeség csúcsa. Nem jutott eszébe senkinek, hogy áttérnek más rendszerű gyújtószerkezetre és kalap? Gyanítom, volt akinek eszébe jutott. Hiszen a eléggé egyszerű az ügy. Csak épp a mobiltelefonzavaróval a költségvetésből le lehetett húzni pénzt. Igaz valós értelme, haszna nem volt, mert az ellenfél szinte azonnal kikerülte alternatív gyújtószerkezetekkel. Hozzteszem, nem vagyok hadimérnök. De ilyen idióta ötletet még én sem javasoltam volna.