wolruf#8
Szerintem ez a játék egyszerűen ócska. Végigvittem a demót, aztán nagyon gyorsan letöröltem. Nagyon nem bírom azokat a dolgokat, amik teljesen baromságok. Emberünk hídpillérre mászik, 2-3 métereket ugrik helyből, csinál brutális dolgokat, de egy szemeteszsákot nem tud kikerülni/átlépni. Olyan lineáris a dolog, hogy az szörnyű. Ráadásul primitív pályaelemekkel korlátozzák a félig Tarzan srácot. Az egyik kerítésen átmászik, a másikon már nem, holott még egy lépcsőnek használható mentőautó és Hummer is van mellette. Helyette körbe kell menni 3 háztömböt, ahol rátörnek falon keresztül ellenfelek. Ez a poros közeg mindenkit erőművésszé tett :) Ha fal felé megyek, emberke nem áll meg, hanem helyben kezd sétálni a falnál (vagy macskakődarabnál vagy bárminél, amit nem tud átlépni)... Kutasd át a házat! Nosza, remek, csak éppen az egyik ajtó előtt egy felborult létra van. Kész, oda be sem lehet menni, elvégre egy létrát arrébb tenni megoldhatatlan feladat egy ilyen kaliberű embernek :) 2012-es játéknál (főleg ami igencsak ígéretesnek tűnt) szerintem ez így szörnyű. Pedig annyira vártam... Kár volt :(