• karesz6
    Félreértettél bocsi. Nem kritizálni akartalak. Akkor fogalmazzunk úgy hogy a kézzel fogható adathordozó közel sem nevezhető létszükségletnek. Ezenkívül:

Nem vadászok feliratot megnézem angolul.

Nekem nincsennek olyan igényeim egy filmnél hogy mindent csak HD ban legyek hajlandó megnézni.

A 10000 forintal is vitatkoznék. Debrecen UPC 40Mbit volt kb 4000 annál többnek már nincs értelme (ennek sem túl sok). Bár hozzá kell fűzni hogy most hogy vége a sulinak és hazajöttem 8000HUF havonta egy 4 Mbit es instabil net (T-Home)

Játszani nem játszok eddig wowoztam ha játszok majd előveszem újra újabb függőségre nincs szükségem.

Ismerem a nagy kapacitású lemezeket, nincs rájuk szükségem. Van egy partició a winyómon amire el tudom menteni a két kedvenc sorozatomat mindenestől ezeket rendszeresen nézem ha pedig kell egy film letöltöm megnézem és letörlöm mert nem valószínű hogy fél éven belül újra előveszem a gépen csak a helyet foglalja lemezen meg csak egy újabb porfogó.

A cikk is írja hogy én vagyok kisebbségben ezzel a felfogással ezzel tisztában vagyok. De én a zenét is soundcloudról hallgatom a dokumentumaim google docson vannak az autórádióm nem játszik se cd-t se rádiót viszont van rajta usb és sd kártya olvasó és aux bemenet meg bluetooth.

És hogy elkerüljem az ilyen irányú kritikát: Rohadtul nem érdekel mennyit tudnak rólam ezek a cégek. Nem töltök fel olyat amiből bajom lehet.