Wasteland 2
-
Hotomi #193 Használ a toast repait képességet a kenyérpirítón, ugyan úgy mint a lockpicket, safecrakinget stb.
Még senki sem járt Highpoolban vagy agr centerben? Imádni fogjátok ahogy a szűk helyeken beragad majd a csapatod, és az idióta útkereső MI képtelen kikecmeregni magától, így egyesével kell majd terelgetned őket, csodás!!! Főleg Agr Centerben lesz jó ahol mérges gáz terjeng a szűk folyósokon, és a csapat kötelezően tartja a V formációt.
Erősen ajánlom a közelharci képességek kifejlesztését (blunt, blade, fistfight) ugyanis rohadt szar a loot rendszer, Highpoolban, csak 9mm és energia cellák potyogtak így a mesterlövészek, gépkarabélyosok idő előtt kifogytak a skuloból, maradt az ököl harc. Míg Agr Centerben csak mesterlövész lőszerek, és 12-es gau sörét potyogott, így a csapat másik fele maradt lőszer nélkül. Jah és mindkét területen van boltos, de csak azért sem árulnak olyan lőszert ami neked kéne.
A csapatból ne válasszatok le senkit! Én kiválasztottam egy emberkét felderítőnek, és amikor véletlenül ellenfélbe botlottam megdöbbenve tapasztaltam, hogy a felderítőmnek egyedül kellet szembe szállnia az ötszörös túlerővel, a többieket nem lehet bevonni ilyenkor a harcba, úgy hogy ügyelni, hogy mindeni egymás seggében legyen!
Ami még jó a fegyverek újratöltése! Más körökre osztott játékokban az újratöltés 2 ap-t vesz igénybe, így még tudsz harcolni az adott körön belül, de nem itt! A pisztolyok, géppisztolyok, sörétesek újratöltése 4 ap-t zabál fel, míg a mesterlövész, gépkarabélyok, vagy nagyobb fegyverek 6 ap-t zabálnak fel, így ezek a karakterek egy körből kimaradnak.
Külön kedvencem az a rész Agr Centerben amikor nagy nehezen megtisztítom a kertet a szörnyektől, már alig maradt lőszerem, befejezem a küldetés ráeső részét, mennék tovább erre a rohadt játék spawnol még tíz szörnyet a megtisztított pályára! Ráadásul spóra embereket amelyek halálakor felrobbannak sebezve a közelben lévőket, és persze kifogyott a lőszer így maradt a pofozkodás. Na annál a résznél elküldtem a fejlesztőket a jó k*rva anyukba!
Amúgy Agr Center kerüljétek, amikor befejeztem az ottani küldetéseket nem tudtam elhagyni a területet, állandóan összeomlott a játék.
Megkell hogy mondjam a Microforté jobb munkát végzet a Fallout Tacticsal, az sokkal jobban szórakoztatott, taktikusabb volt a harc, lehetett rajtaütést szervezni, csapdákat állítani, bár a történet nem volt egetverő de kellemes időtöltés volt. Még az Xcom és a Shadowrun returns is szórakoztatóbb mint ez az izé