Wasteland 2
  • sárkánylovag
    Akartam a játékból képeket berakni de SG-nek ez a 20 kb os határa ez elég vicces.
    Szóval amivel gondom van nekem az a színek rikítóak és nem odavaló pl a célzás piros szine.
    Aztán a betűk,hát csoda hangulatos csak alig olvasható, bár lehet állítani de a LARGE kicsit javít rajta kint, az Inventoryban már nem változik és alig olvasható.
    A játéknak van egy hangulata, de ez úgyiscsak hosszútávon jön ki a fejlesztésekkel... a hangok szuperek
    adnak neki egy erős hangulatot.
    Kicsit néha rádiójáték ízű a dolog a sok szövegtől közbe meg nem látsz semmit. A harcok elég leegyszerűsítettek ez a négyzetes rendszer továbbra sem egy brain storm embert követel, de szódával elmegy.
    Ami tetszett hogy pl a Béka lenyelte a fegyverem, bár utána kibeleztem :)
    Sok tárgy van , bár jobb lett volna ha a saját képükkel vannak az inventory ban és nem ezzel a minimalista zöld designnal.
    KÖzépfokú angol nélkül nehéz játszani , meg nekem egyelőre gondot okoz hogy mi is a feladat. Nincsenek ilyen világos küldetések... vagy csak én nem találtam? csak a logok vannak, mi hangzott el.
    Nekem a Fallen, Fallout 2 fúziójának tűnik a játék, jó lenne erősebb Zoom benne, de ez is az elmegy kategória.
    Szóval kisebb hibákkal ez nekem most olyan 70%-80% között mozog most.
    Az biztos hogy aki túl tud lendülni az apróságokon és szereti a műfajt el lesz tőle ragadtatva, tehát biztos hogy lesznek a megítélésével kapcsolatban szélsőséges viták.
    Idegesító hibákat én nem találtam benne m ami hiányzik az a lehasalás legugolás képesség.
    Szóval nyomjátok hátha elfog a nagy hév .. ha jó lesz a történet...