/Facebook
  • W B
    #1265
    Üdv mindenkinek. Mega nagy kérdésem lenne. Az, hogy a játék mennyire bugos?
    Két esetet írnék le, mind kettő PvP.

    Első az én esetem ami most történt. LvL 50 vagyok jelenleg (facebookon játszok) és PvP-ben összedobott egy olyan csapattal miben Sólyomszem Tactician skinnben volt. Nos. Ő kezdte a mecset, oké. De vagy ötször-hatszor lőtt egymás után. Lényegében első körben leszedte az ügynököm. Ügynököm infiltrator ruhában van, egyszer vissza is támadott. De mért? Mért lőtt egymás után fél tucatszor míg meg nem murdelt a karim? Mi volt ez?

    Következő ismét PvP de a bátyámmal történt meg. Még kezdő 20-as szintű sincs. Mondta, hogy Vasemberét Küklopsz mindig leszedi elsőre, mert Küklopsz 4-5 szőr támad egymás után. Az érdekes, mert én is Küklopszot használok PvP-re és eddig max háromszor támadhattam vele egymás után, ebből egy ugye automatikus, ha beadja. Poén az egészben, hogy egyszer tényleg láttam, hogy Vasemberét Küklopsz addig lézer szemezi, míg ki nem fekszik, tehát igen egymás után ötször lézer szemezett. Ez mégis mi?

    Blaster ellen is nagy boldog vagyok mikor háromszor támadhatok Küklopsszal, de infiltartor ruhában lévő ügynökömet tactician Sólyomszer addig lövi míg meg nem hal. Ez mitől van? Bújtam a játékban a karakterek leírást és Wiki-n is utána néztem de nem tudok rájönni. Ilyenkor beakad a játék vagy mi?

    Remélem kapok valami választ minek értelme is van, mert nekem játékból nem derültek ki a dolgok mért van ez.