• aaaaa
    Persze a torrenten csak kuka van, ami rohadtul nem igaz. Ezt egy általános iskolás is tudja már, aki egyszer is látott torrentet. Ezen kívül sok általatok illegálisnak nevezett oldal van teljes diszkográfiákkal, veszteségmentes flac vagy 320 -as MP3 minőségű albumokkal, hibátlan minőségben, direkt linkekkel. A webshopban vásárolt cucc, azon kívül, hogy kiadtál érte egy rakás pénzt, ugyanaz a minőség, ha sokszor nem rosszabb, mint a flac-ben veszteségmenetesen feltöltött albumok. Ezt utáltam mindig, hogy a jogvédőknek amikor elfogytak az értelmes érveik akkor vagy a ferdítés és hazudozás jön, vagy a fenyegetőzés.
    Azt meg továbbra is fenntartom, hogy a kereskedelmi TV-k műsorai butítják az embereket. A való világ és a többi valóságshow egy olyan értékrendet sugall a gyerekeknek és a fiataloknak, amitől garantáltan rossz irányba fejlődnek. Erről kár is vitatkozni, Te is tudod hogy így van.
    A másik amit írtál, a kaja boltosok nem fognak kampányolni azért, hogy az emberek náluk vásároljanak, és ne a kukából egyenek. De ha a kukában is tökéletes minőségű bontatlan gyári csomagolású sonka konzervek lennének, lehet hogy többen kikukáznák, mint ahányan megvennék. :) Szóval mindez amit írsz akkor lenne igaz, ha az illegálisnak nevezett helyeken nem lenne meg szinte minden tökéletes minőségben, és INGYEN ! A gazdag ember sem hülye, azért lett gazdag, mert soha nem szórta a pénzt.
    Az Apple cuccok 3-4x-s ára meg..., szerintem akinek tetszik vegye. Épp azt írtam, hogy sokan csak azért veszik, mert trendi, nem azért mert arra van szükségük. Nagy részük rohadtul nem engedhetné meg magának, csak "villogni " kell nekik a haverok előtt, hogy ő se rosszabb a többinél.