ugye legális fizetősökön nem nagyon van lossless zene, torrenten viszont van, és nagy része eredeti. Attól meg hogy te vagy a hülye és sikerül megtalálnod minden szart az nem a torrent hibája. Bár valszeg csak hallottál valamit a torrentről és szajkózol ahogy az apple fanok szoktak, mert én pl nem találtam(legalább is nem jutottam el a letöltésig, mert ordított róla hogy nem igazi) kamulosslesst, (ugye létezik rá ellenőrzőprogram, meg fül is, meg mellékelni szokták az EAC logot...)
Blúréjt még jó hogy nem találni meg eredetiben, hiszen egy elavult szar, pazarló formátum, senki sem kíváncsi ezekre, csak pár sznob akik szerint a film jobb minőségű ha 50 gigás mintha csak 8. Egyébként van ilyen is fönt, csak a kínálat követi a keresletet úgyhogy nem gyakori ;)
A 320 kbit biztos visszaütNE ha nem lenne az audio cd-k 99%-a eleve túlhangosítva és kompresszálva, (gondolom erről hallottál már, és véletlenül sem csak sznobkodsz, és valójában olyan botfülű vagy mint a 30 éves, 14 éves korát minden szombatját és pénteket üvöltőzenés "deszkaóban" töltő "bulizósfiatal" :D), szóval a 320kbit (már ha csak ilyen lenne), olyan utolsó probléma lenne, hogy ejha.
De szép lenne ha tömörítés lenne a gond, és nem a torzuló hangok, meg az hogy a 16 bitből 4 van kihasználva, meg az hogy bizonyos kiadványoknál ki van emelve 4 khz-tól 10 ig minden, alatta és fölötte csak prüntyögés a kiemelt pedig fülsértő, és a többi probléma...