• gforce9
    Nem sok értelmét látom direktben feltenni, mert ugyan én nem futottam bele nagyobb kompatipilitási problémába, de biztosan van. Főleg játékoknál sejtek ilyet. USB 2.0-s külső hdd-re tényleg nem érdemes, mert úgy se lesz túl gyors. Olyat esetleg tudsz csinálni, ha full független rendszert akarsz, hogy szétkapod a külső hdd-t beszereled a gépbe a win7-est meg lehúzod róla, amíg telepíted, utána már rajta lehet a 2 winyó, csak biosban kell a bootsorrendet variálni. Így egészen biztosan nem kavar be a win8 a 7-nek. DE szerintem egyelőre felesleges. A csempés módszernek van egy eléggé komoly hibája. Ha feltelepítesz 1 oylan programot, amelynek sok ikonja van (pl. office 2007-et) A csempére kirak minden vackot, olyan 10 db ikont :) Aztán lehet válogatni, hogy mi kell és mi nem. Viszont, ha valamit leszedsz a csempéről, gyors módszert a visszarakására nem leletem még, mert ugye az ikonoknak nincs gyűjtőhelye, ahonnan ki lehetne keresgélni őket, mivel nincs startmenü. Lehet van rá gyors módszer is, mint a programdata könyvtárban kurkászni az ikonok után, ha valaki tudja, írja le :)