Goodgame Empire
  • Kata
    Nem tudom van-e itt bárki az Árpád népe szövetségből, de azoknál inkorrektebb, undorítóbb banda nincs. Folyamatosan támadnak ellehetetlenítve a játékomat, gyakorlatilag folyamatosan nullán tartanak, pénzem már elfogyott katonákat gyártani... És úgy hirdetik magukat mint korrekt szövetség. Hát a kurva anyjukat azt korrektek, egy szánalmas beképzelt banda.
    Van egy kicsi és gyenge szövetségünk, eleve azzal a hasbaakasztó dumával támadtak be minket, hogy mi méltó ellenfelek vagyunk. Jah, méltók arra hogy letúrjanak és pontokat kapjanak. Aztán háromszor annyian vannak és a legkisebb tagjaik is erősebbek bármelyikünknél. Így akarnak toplistás szövetség lenni...
    Amúgy ez a szar a játékban, hogy amikor támad valaki, pl. engem egy árpádnépés gyökér, akkor 250 emberrel nekem jött elsőre a 230 ellenében, nekem mind meghalt, ő vesztett talán 50 embert. Én mire újra kitermelek ennyi védőt az egy hét, ő három óra múlva a 200 emberével megint meglátogathat. Ezt azért eléggé elcseszték játék szintjén. Mert ha le is ver, de mondjuk 20 max 30 embere marad amivel hazakullog, akkor neki is ugyanannyi idő újra akkora sereget csinálni. Nincs ez így jól kitalálva. Ráadásul aki rubinozik, az legyőzhetetlen gyakorlatilag. Szar így ez a játék, meg hogy ha rád száll pár idióta, gyakorlatilag meghaltál, semmit nem tudsz csinálni, konstans nullán tartanak.