Az Amnesia: The Dark Descent folytatása...


  • kasa85
    #45
    Játszottam vele vagy 3 órát.
    Tetszik benne,hogy tárgyakat kell keresni okoskodni mint hova tegyek merre tekerjek stb.
    Az első rész para faktorát közel sem hozza.
    Mivel most jelent meg az Outlast is inkább azt a játékot emelném ki.
    Ott az első percben meg mutatta mit tud Amnesiában meg közel egy órát kellet játszanom,hogy lássak egy retardált disznóembert vagy mit.
    Amúgy nem rossz a hangok kiválóak a kinézete viszont elég gyengére sikeredett ilyet még 2005ben is jobban megcsináltak látszik nem az első számpont volt a kinézet a fejlesztőknél ami nagy kár ellenben az Outlast lenyűgözött ahogyan kinézett.
    Ott a hangok,para faktor,összkép,játékmenet első rangú volt be kategorizálnám egy AAA kategóriába viszont ezt inkább egy C be amiben benne van a lassú monoton sztori kibontakozása,és a kinézete a játéknak.
    Sokan biztos azt mondják ki nézet nem számít.
    Kérem szépen 2013 van,és egy 2005ös játék kinézetét nem hozza ami nagy vissza maradottságra utal viszont ezt ki egyensúlyozza a sztori,és a hang hatások.
    Ha 100% hoz kell mérnem outlast kapna 94%ot ez meg 80% ot ami lehet,hogy emelkedni fog majd meg írom mikor 100%an a végéhez értem viszont 3 óra játék menettel nem mondanám azt,hogy hozná az Amnesia első részeket közel sem.
    A grafika,és a hangzás hamisítatlan Amnesia 1,de a para faktor nagyon gyengén indul be,és a hangzás viszi el azt is nem egy szép effekt amitől be fosnák a gatyába,hogy úr isten mi ragadott meg és vágott a falhoz.