• donceleger
    Mind a kettő, vagyis az Oscar is, meg a málna is egy nagy szarság!
    A statisztikában állandóan a kereskedelmileg fontos 18-49 éve korosztály a célközönség! Hát nekik nem éppen a nyálas, sírós melodrámás filmek jönnek be, mint amik tarolni szoktak az Oscar gálán! Nekem az Oscar egy valamire jó, legalább felhívja a film a figyelmemet, hogy még csak véletlenül se nézzem meg!
    Egy jó horror pl miért ne nyerhetne Oscart????
    A málna meg, hát arra meg szavak sincsenek!
    Transformers 3 szerintem jó volt. Mivel fantázia, így egy percig se kell komolyan venni, csupán élvezni kell a látványt, mert az meg van bőven!
    Nálam Adam Sandler verte ki a biztosítékot a legrosszabb színész kategoriában. Oké, a Jack és Jill tényleg egy fos volt, végig se tudtam nézni. Ha csak ez a film szerepelne a zárójelben, még egyet is értenék! De a Kellékfeleség mit keres ott????? WTF???
    A világ egyik legjobb vígjátéka! Manapság ritka ilyen kincset találni, amikor a szex és az, hogy 18 évesen még szűz vagy és ez vérciki téma megy állandóan, vagy az unalmas romantikus vígjátéknak nevezett csöpögős csajok filmek.
    Ezt a filmet végig röhögtem, szinte könnyesre nevettem a szemem! És erre van képük a legrosszabb.... kategóriába megemlíteni!
    Na itt is kezd elgurulni a gyógyszer!