• SzikraHuszár
    #33
    Súlyos károkat? Ha a szerelem hevében kiharap az egyik fél a másikból egy darabot, belemar a szemébe...
    Nem a "korai" szexel van itt probléma, hanem a felelőtlennel.
    14 éves tinik pl, korainak számít manapság, mert nem bírom követni?
    Nem lenne probléma, ha mindent tisztán tudnának a védekezésről, nem cserélgetnék egymást össze vissza, de sajnos olyan "kultúra" tört ránk, hogy faszinak nem társ kell csak lyuk, csajoknak meg hogy be legyen tömve...
    Sok dolog van, amire azt mondom, megáll az eszem... mert nem bírom felfogni.
    Volt (sőt lehet jelenlegi, középiskolás végzős vagyok) osztálytársnőim egy péntek/szombat este alkalmával több (hím nemi szerv, 3 betű, szleng)-t fognak, mint kilincset. Jó, jelenleg 18 évesek, szóval elvileg már nem korai, mégis azt hiszem EZ okoz több kárt, mint hogy fiatalabbak jól átgondoltan élik át a szexuális örömöket. Főleg, hogy ott a nemi betegségek ellen nem is kell nagyon védekezniük, mert nem feküdtek le fűvel-fával.
    A másik téma ez a "Kondom-kordon", és társaik. Miért vehet és nézhet meg egy 16 éves vagy fiatalabb erőszakos tartalmú filmet, de egy szexuális tartalmút nem?
    (Mert rossz példát lát..., inkább késeljen még egy picit).
    Ha már olvasni kell általános iskolás kortól vitézekről, kik emberöléssel váltak hőssé, ha hadvezérekről, akik sok-sok ember lemészárlásával lettek ismertek és nagyok, akkor legyen már a Kama Sutra is kötelező olvasmány. Sok embert tenne boldogabbá. Csakhogy katonának bárki állhat, pusztítani erkölcsös, kettyintésről meg szó se essen.