• NEXUS6
    #38
    Nincs itt semmi ellentmondás.
    Az hogy téged kibaxnak a melóhelyről, mert valami kimutatható genetikai hajlamod van egy betegségre, pl, hogy depis légy, még nem azt jelenti, hogy javulni fog az emberiség genetikai állománya. Általában a kirugásra van ezer egy indok, pl hogy büdös a szád, nem jössz ki a kollégákkal, rosszul melózol, akármi, a valódi OK viszont az, hogy a cég tulaja a humánerőforrásgazdálkodással (gyak ennek a költségeinek minimális szinten tartéásával) próbálnak profitot realizálni. Ők se hülyék, hogy téged etessenek, ha a szomszéd asztalnál ülő Jolán majd zokszó nélkül elvégzi a te munkádat is.

    Te lehet hogy nem fogsz emiatt szaporodni, mert mondjuk éhenhalsz, de dzsipóékat, meg gazdagékat ez a dolog nem érinti bármilyen fejlett hajlamuk is legyen bizonyos betegségekre. Dzsipóék szaporodnak mint bolondgomba a segélyből, gazdagék meg egyszerűen törvényen felül állnak a pénzüknek köszönhetően.

    Ha ezt az eszközt majd a fentiekre használják, akkor csak egy újabb lehetőség lesz a dolgozók megrendszabályozására, mint pl manapság, ha valakiröl elterjesztik, hogy homofób, meg ilyenek.
    Helyzet ugyan az. Attól, hogy a homofóbokat kirúgják a melóhelyről szerintem a társadalomban nem lesz nagyobb a tolerancia a másképszeretőkkel szemben. Sőt!