basicscale#19
Nem értem ezeket a teszteket. Adott egy telefon, ebben az esetben a Galaxy Note. Hogy jön ide hasonlításképpen a Galaxy SII illetve az iPhone 4S??? Nem is egy kategória, szerintem ha már ennyire hasonlítani kellene akkor már a Dell Streak, vagy a Galaxy Nexus lenne nálam az esélyesebb...
Nekem nagyon nagy kezem van, két hónapja boldog tulajdonosa vagyok ennek a készüléknek és egyszerűen imádom! Nem tudok rosszat mondani ellene, egy farmer zsebében is boldogan elfér nem is zavaró, nem tudom minek írják, hogy így nehéz eltenni, meg úgy nehéz bla bla... -.-"
Direkt felpróbáltam egy nyári kollekciót, hogy na mondom mi lesz majd pl. Júniusban, egy rövidnadrágban is simán el fog férni!
Szóval aki ilyen telefont szeretne, az nézze meg, próbálja ki, tegye zsebre... ne a tesztek alapján ítéljen megy egy telefont.
Az ár pedig szerintem teljesen elfogadható most már, amikor megjelent 197e Ft volt két hónapra rá pedig már 145e Ft-ért elvihető kártyafüggetlenül.
Jó persze nyilván van olyan aki csak részletre tud telefont vásárolni, de vannak olyanok is, akik simán kifizetnek akár még 200e Ft-ot is egy ilyen telefonért, ebből csak azt akarom kihozni, hogy ez is idegesítő, hogy mindenki írogatja, hogy így drága, úgy drága hát könyörgöm várjon fél évet és ő is megveheti...