• narumon
    #15
    "azt' mond má' meg kinek készült?!"

    A maradék 98%-nak aki napi általánosságban arra használja a számítógépet, hogy megnézze az emailjeit, böngésszen, facebookozzon, skypeoljon, hallgasson egy kis zenét, olvasson rajta, tanuljon rajta és ha kedve tartja akkor játsszon rajta egy kicsit - grátisz egyszerű a kezelése, könnyű, nincs a gépe elé kötve. Minden ilyen hírnél előjön ugyanaz a baromság. Rohadt sok embernek ennyire kell a számítógép az emberek nagy része nem kocka, nem is akar a gép előtt üldögélni. Nekik tökéletes választás a tablet.

    "hogy ÍRNI nem lehet vele tisztességesen."

    Miért kéne regényt írni vele? Egy emailnyi szöveget kényelmesen meg lehet vele írni, facebooknyi szöveget kényelmesen meg lehet vele írni, forumozásnyi szöveget tökéletesen meg lehet vele írni. Aki regényt ír az nem tabletet fog munkára venni. És itt megint azt kell mondanom, hogy az átlagember napi szövegbevitele kimerül pár email megválaszolásában. Tökéleset tartalomfogyasztó eszköz.

    "Nem kell lesajnálni, meg védeni, be kell látni, hogy szándékosan el van baszva, hogy nehogy elvegye a PC elől a piacot, mert ugye az nem jó."

    Nem tudom mit értesz szándékos elbaszás alatt. Nekem így tetszik ahogy van. Vannak akik billentyűzet akarnak mellé meg mittomén még mit. Nem nekik való. Arra ott a notebook.

    "Egy mai jobb okostelefont ki lehet kötni HD-felbontásban megjelenítőkre, lehet bluetooth billentyűzetet és egeret is csiholni hozzá, a hardware is kész van arra, hogy a tömeg az alap feladatait ellássa rajta (nyomjon két lájkot két youtube videó között meg valamit szart olvasgasson, chateljen) mégsem lesz ilyen eszköz, mert akkor ki veszi meg a laptopot?"

    Mi az hogy mégsem lesz ilyen eszköz? Gyak. mindegyik okos telefon tudja te is beismerted az előbb. Az már más kérdés, hogy én nem akarok az okostelómra semmit sem rákötni.
    Tudod mi a baj? Hogy nagyon "kocka" fejjel gondolkodsz. Próbálj már meg magad elé képzelni egy átlagembert, aki mondjuk autószerelő, fogorvos, gyerekorvos, gyári munkás. Hazamegy a melóból csak annyit akar, hogy megnézi a híreket a fotelben ülve, felhívja skypeon a fiát, unokáját, facebookra kitegye a "napi fontosat", megnézze a lottószámokat, a tévéműsort. Lefekvéskor meg olvas rajta egy regényt, képregényt, újságot, stb. Erre bármennyire erölködsz jelenleg nincs jobb eszköz.

    "Lehetne integráció, de ez nem érdekük, szóval nem kell itt védeni a szarukat, mert szar, és tudják, és nem rájöttek, hanem ilyenre akarták kreálni."

    Erről van szó. Ilyenre akarták kreálni, mert megcéloztak vele egy célpiacon AMI NEM TE VAGY! Ezt kéne csak elfogadnod, és nem kéne minden tablet hírhez beírni, hogy márpedig neked van igazad, és aki tabletet vesz az hülye.