"Persze ahány ember annyi féle CRT tolerancia..."
Én szemem is jobban bírja az LCD-t mint a CRT-t bírta.
"Egy jó kis Samsung Slimfit FullHD 100Hz-es nagyképernyős monitor jól jönne, és a vicc hogy másfélszer akkora képátló mellett is "vékonyabb" lenne mint a jelenlegi 17"-os samum."
Ne akarj ilyet, nekem ilyen volt az utolsó CRT monitorom, az LCD szerintem semmivel sem rosszab (igaz mint lent írtam nekem eddig csak PVA paneles LCD-im voltak), és sokkal használhatóbb.
"Mostanáig nem is létezett nagyon LED TV, csak LED háttérvilágítású TV, márpedig sokan megtévesztő reklámmal azt sulykolták hogy az ledtv..."
Hát ha valaki addig nem jutott el, hogy elolvassa ezzel kapcsolatban legalább a tévé dobozát, vagy a kirakott információt akkor nem tudom mit mondjak, én azt sem tudom, hogy lehetett összekavarni de való igaz, hogy találkoztam én is olyan emberrel aki magyarázta, hogy neki nem LCD tévéje van hanem LED tévéje. Paff.
"Aki pedig azt mondja hogy aki dicséri a crt az csóró, vay skótoskodik, az nézze meg mennyibe kerül egy normális CRT manapság, és mennyibe egy normális! LCD. Jóformán egy árban vannak."
Hát a CRT mindig drágább volt, az LCD mikor bejött akkor az volt a "mondás" hogy fele annyi a gyártási költsége mint a CRT-nek. Hát ezt az árakban csak részben látjuk. Mindenesetre a crt szeretet szerintem csak nosztalgia, azért mikor elmegyek nagyapámékhoz akinek egy utolsó generációs Panasonic Crt-je van ami minden volt csak nem szar, akkor most megmosolygom, hogy az itthon "fikázott" LCD-mnek mennyivel jobbak a színe a képe és összességében mindene. Barátom is istenítette a crt-t aztán hozzá jutott egy használt 20" crt monitorhoz, és hát azóta bevallotta, hogy semmivel sem jobb mint az LCD-je, csak még a helyet is foglalja.
"a jó minőségű CRT jobb választás. Ilyenkor egyedül a fogyasztásban kap ki az LCD-ktől, de ott nagyon."
Továbbra sem gondolom, hogy jobb választás lenne a CRT.