• Dany007
    Egyetértek. Szerintem is az a legnagyobb probléma, hogy már évek óta tolják az arcunkba a netet.

Hiszen netezz otthon a gépen, a laptopon mobilnet, mobilnet a telefonon meg a tableten. Mostmár internet a buszokon, a vonatokon. Na meg persze a TV-n is!
    Mindenhol azt tolják a kedves vásárló arcába, hogy netezzen minél többet, vegyen meg minél több netképes készüléket mert az jó neki. Az kell neki.

Azt amikor az emberek rákapnak lásd Smart TV-k, akkor meg fogják a fejüket, hogy hoppá! A technológia nem alkalmas arra, amit ezidáig olyan k...nagy hévvel reklámoztunk és nyomattunk az emberek agyába! Na akkor jön a pofáraesés.

Én eddig is csodálkoztam az itthoni szolgáltatók 80-120 Mbites csomagjaikon. Ki van erre építve a technológia? Vagy csak abban bíznak, hogy biztos nem fogják sokan venni, de ha meg is veszik nem fogják kihasználni? Gondoljunk csak bele, ha az itthoni milliós előfizetői táborból csak 10% áll át erre a 100Mbites netre és esetleg ki is használja? Szorozzuk már fel milyen sávszélesség kell ahhoz, hogy mindezt kiszolgálja... Mondjuk 100 ezer ember 100Mbittel tölt?

Szóval szerintem biztos, hogy külföldön is abban bíztak, hogy nem fogják kihasználni. Az emberek bekajálják a marketing bullshitet azt ott hever a smart TV a fele azt se tudja mi az, csak jólhangzik meg drága. Aztán jön a pofára esés, amikor mégiscsak kitudják használni...