who am I 7#45
"Eddig nem arról volt szó, hogy adót kell csalni aki kisvállakozóként akar élni, vagy jó magyar honpolgárként egy másik országba bejegyeztetni a cégét?"
Ehhez is jó lenne egy kis kutatómunka, pl. mikor kezdődött az egész...a vállalkozók csalták el először az adót, vagy már eleve az állam magas adókkal kezdett a kisvállalkozók esetében..amit pl. a vállalkozók fizettek, de utána "megunták".Látva, mi történik...elég csak megnézni, hogy hova megy az adóból befolyt összeg.750ezres politikus fizetések, rengeteg járulék, 3200 önkormányzati hiteltörlesztésistentudja, bkv 50-100 milliós prémiumok, tonnányi kafetéria, 500.000 munkanélküli, 1 millió roma, 1 millió rokkant nyugdíjjas (több mint lengyel országban), x millió nyugdíjjas és lehetne még sorolni mindent...az ilyen plusz nyalánkságok meg, hogy a kínaiak mennyi adót fizetnek, meg, hogy a multik mennyi kedvezményt kapnak, már meg se említem.Én pl. nem csalok adót, de meg tudom valahol érteni, h a vállalkozók nem "támogatják" a balfax mindenkori vezetést és idióta költekezését...