• Szefmester
    #18
    ""sziri turn the tv on" és bekapcsol"

    Szóval gyakorlatilag elég kellemes fogyasztása lesz alapból a készüléknek csak azért hogy kikapcsolt (stand by) üzemmódban is azt fülelje mikor pofázik valaki? Valahogy nem tűnik gazdaságosnak.

    Nappali optimum meg esti optimum. Jó vicc. Amikor egyes csatornáknak is már más a hangerejük, és az pedig eléggé életszagú hogy mindenkinek pont ugyanaz a nappali optimum. Faterom nézi a tévét akkor a lakás másik feléből is megmondom mit néz (vagy az alapján keresem ki), mert kicsit rossz a hallása. Neki a nappali hangerő a 20-24 közötti, nekem 17-19, este neki még 10 felett van , én meg 6-7 környékén nézem és hallgatom. Most akkor személyenként más legyen és "sziri set to Szef's day optimum", vagy a végén már kismonológot kell előadni hozzá? Egy körkapcsolás a kedvenc 10-15 csatornán mi lenne már..

    Meg amúgy is.. ez epöl cucc lesz, nem lesz benne túl sok beállítási lehetőség mert ők jobban tudják mi kell neked mint te magad. És szerintük ami jó neked az jó nekem is. De hogy Profilkészítéseket nem fognak belerakni az is tuti...