• Balumann
    #81
    "Tudod kiket érsz el a facebookon? Olyan embereket akik órákat facebookoznak. A többieket te rohadtúl nem éred el. Tipikus mellé magyarázás. Meg megmagyarázás, hogy miért is használod. "

    Nemigazán értem miért kellene órákig facebookozni ahhoz, pont ez a lényege, hogy bármikor amikor feltud menni, látja egyből hogy ki írt, melyik csoportba van új bejegyzés, szavazás, új esemény. Én sem azon lógok egész nap, ahogy az ismerőseim jórésze. Azt nem is állítottam, hogy bármelyik ezredmásodpercbe el tudok érni mindenkit. Bár már mobilnettel is (ami már havi 1000Ft-ért is van több szolgáltatónál értelmes) simán el lehet érni embereket, vo lt 1-2 olyan ismerősöm is, aki még út közben is megkapja az üzeneteket így (privát üzeneteket), és szinte azonnal tud válaszolni, sms funkciót is felvált (igaz, így az emailt is megkapja, de nemmintha a google mail annyival biztoságosabb lenne... :D ).
    Folyamatosan nyomatod a téves elképzelésedet a közösségi oldalakról, de világosan látszik, hogy FINGOD SINCS arról, hogy miért használják ennyien. Én jól szórakozok a hülyeségeiden, de szerintem jobb lenne ha csöndbe maradnál ezzel :D
    "Elhitetik veled, hogy csak ez az egy felület ahol te kapcsolatot tudsz tartani más nincs is. Sokan mint pl te is ezt szépen megkajolod és itt tolod a facebook szekerét. Ingyen és bérmentve. Ez a birka hatás többek közt. Gratulálok, hogy építed ezt a rendszert."

    Ezt nem kell elhitetnie senkinek, mindenki szépen megtapasztalja, aki nem olyan elfogult mint te, és megtapasztalja az előnyeit IS. Megértem ha aggódsz az adataidért, én szimplán nem osztok meg olyat, ami zavarna, ha az USA hatóságok kezébe kerülne (nyilván sok ilyen van)... :D

    "2. Be tudjam állítani, hogy a szolgáltató milyen adataimat használhatja és miket nem. De defaultban semmit sem. "
    Ez nyilván nem lesz, különben nem tud minél célzottabb hirdetéseket megjeleníteni, ebből van a bevétel, ez biztosítja az ingyenes szolgáltatásokat.
    A lájk gomb meg az egyik leghasznosabb funkció, egy gombnyomásra megoszthatjuk azt másokkal (akivel szeretnénk) amiket érdekesnek, viccesnek találunk, népszerűsíthetjük azt, és egyben láthatjuk mennyire kedvelt. Ezt nem fogják írtani, nem is kellene.