• dyra
    #80
    Agymenés amit te ide tojtál. Megint jössz ezzel a Facebook mindenhatóságával. Ne etess már minket a baromságaiddal.

    Tudod kiket érsz el a facebookon? Olyan embereket akik órákat facebookoznak. A többieket te rohadtúl nem éred el. Tipikus mellé magyarázás. Meg megmagyarázás, hogy miért is használod.

    A birkára meg nem kell megsértődni. Csak a csordaszellem miatt lett ekkora tábora. Kine találd már, hogy más miatt.

    "Tehát mégegyszer összefoglalva, mindenki úgy használja a facebookot ahogy akarja, minden jól beállítható, de szerintem ezek a szolgáltatások miatt megéri annak ellenére, hogy egyesek ebből pénzt csinálnak. Akár álnéven regisztrálni, és letiltani mindent, hogy csak az lásson akit bejelöltök a listán."

    Én is összefoglalom. Teljesen mind1, hogyan használod a lényeg, hogy az minél több adatodat oszd meg. Amit ők aztán ki tudja mire használnak fel. Elhitetik veled, hogy csak ez az egy felület ahol te kapcsolatot tudsz tartani más nincs is. Sokan mint pl te is ezt szépen megkajolod és itt tolod a facebook szekerét. Ingyen és bérmentve. Ez a birka hatás többek közt. Gratulálok, hogy építed ezt a rendszert.

    Egyébként a kezdeményezés jó lenne. De pár dolog kellene.

    1. Teljes kontroll a saját adtaim felett. Vissza tudjam nézni ki mikor nézte meg és mint nézett meg.

    2. Be tudjam állítani, hogy a szolgáltató milyen adataimat használhatja és miket nem. De defaultban semmit sem.

    3. A fiók törlés ne legyen eldugva és ne legyen 14 napos törlési várakoztatás.

    4. Abban a pillanatban, hogy törlődik a fiók minden adatom is törlődjön ellenőrizhetően.

    5. A Magyar userek adatai akkor is Magyar hatósági engedéllyel lehessen hozzáférni ha Amerikai szerveren van. Tehát ne legyen az, hogy a terrorizmus elleni harc miatt az amcsik mindenhova benézhessenek.

    6. A böngésző beépűlőiket azonnal szüntessék be.

    7. Most azokról is gyüjtenek adatokat akik nem is tagok. De sikeresen telepítve van több millió oldalra a kis kémprogramuk Like gomb formájában. Ez pedig tűzzel vassal irtani kellene.

    8. Az adatok felhasználásáról teljes körű információ szolgáltatás. Kinek mikor mit adtak ki már a publikusból. Ez visszakövethető legyen és bármikor megtekinthető.

    Nagyjából ennyi. Gyanítom a kis kedvenc céged ezeket a büdös életben nem fogja vállalni.