DanielGray#76
Szerintem senkit.:) Megmondom őszintén,hogy én egyáltalán nem használom a bookot,mert nincs rá szükségem,ráadásul teljesen értelmetlennek is tartom.Teszem azt,ha valamelyik barátommal vagy ismerőssel el szeretnék menni szórakozni,esetleg megnézni egy filmet,akkor felkapom a nyomógombos telefonom és megbeszélem vele a dolgot.Ilyen egyszerű.:) Arra pedig semmi szükségem,hogy olyan emberek is bejelöljenek ismerősnek,akiket max. egyszer láttam életem során,vagy nem is láttam,csak halottam róla,hogy létezik és él.Persze én nem azt mondom,hogy hülyeség a book,mert akinek tetszik,hogy számtalan virtuális barátja lengi körül,az használja.Egyetlen problémát látok a book használatával kapcsolatban.A fiatal srácok és csajszik megosztják szinte a teljes magánéletüket az oldalon,ami már most komoly gondokat okoz,például egy normális párkapcsolat kialakulása szempontjából.Illetve a legtöbb esetben nem is alakul ki egyfajta bizalmas viszony közöttük.Nyilván erre a témára majd igazán tíz év múlva érdemes visszatérni,mert annyi idő már elég lesz ahhoz,hogy tisztábban lássunk.