• dyra
    #68
    "Hogy az adatok mennyire vannak biztonságban (máraki megosztogatja) nem tudom, a facebook tudtommal a reklámokhoz használja fel amit tud, és nem osztogatja pénzért (ahogy elnézem, erre incs is túl nagy szüksége, mert van nyeresége bőven), szerintem fölöslegesen pánikoltok, dehát mindig kellenek az ilyenek is :D"

    Röviden. Az adataid semennyire nincsenek biztonságba. Rahedli dologhoz felhasználják. Akinek sok hatalom van a kezében mindenféle bonyodalom nélkül hozzáfér. Feltérképezik a személyiséged és a kapcsolatod. Egyenlőre a személyre szabott ajánlatok és reklámok azok amik látványosak, de próbálkoznak már az emberek GPS adatainak begyűjtésévél is mert azt is szeretnék látni merre jársz. Millió egy dolgot eltudok képzelni amiből pénzt lehet csinálni ennyi birka ember adataiból. A Facebook egy rohadt nagy parasztvakítás a modern kor idiótáinak. Jaj istenem mondod milyen jó mert tarthatod a kapcsolatot az ismerőseiddel mi több még képeket is oszthatsz meg! Beszarok! De tényleg. Ez aztán kurva jó. Ezekre már 10 éve lehetőséged van a neten. De valami ismeretlen okból az emberek hajlamosak bevenni azt a szar maszlagot, hogy erre csak a Facebook képes.

    Karóba vágod a fejed. Persze egyénként nem érdekes a buli mert ugyan ki a fenét érdekli Jóska Pista adatai. De itt már lassan milliárd felhasználó adatairól van szó. Személy szerint felszántanám a szervereiket és a helyüket besóznám. De hát igazából a hatalomnak jók ezek a szar rendszerek. Ugyanis ezáltal is nagyobb kontrollt tudnak tartani a birkák között.

    Te meg béges és hallgasd a kolompot! Nehogy lemaradj arról mikor a vágóhídra mentek!