• donceleger
    Látom a szívedre vetted! Ám nem szoktam a levegő beszélni, természetesen próbáltam. Sőt, havernak szifonja van és többször volt már a kezemben! Alapvető probléma ami az androidnál is jelen van, hogy nem tudsz kilépni az alkalmazásokból! Nincs bezár opció, benne marad a memóriában. Na mármost egyszer nézegettem a telóját, és akadt mint a rohadás. Menübe 5 mp után volt hajlandó bemenni. Kérdeztem tőle, hogy wtf? Elkérte, megnyitotta a futó programokat és kb 40 alkalmazás bezárása utána vissza adta, akkor már megfelelő sebességű volt. Szóval vicc a rendszer az adnroiddal egyetemben! De ezenkívül semmivel sem nyújt többet, sem stabilitásban, sem teljesítményben mint egy fele annyiba kerülő más gyártó okostelefonja! Innentől kezdve pedig óriási parasztvakítás a kétszeres ár, max e-pénisz növelésére jó! És mindezeken kívül még ronda is szegénykém. Remélem nem leszel ideges, de nekem ez a véleményem róla! A külcsín egyéni megítélés, de hogy ennyi pénzért semmi extrát nem kapunk, az biztos, pedig elvárnánk! Ha lenne rá pénzem se kellene, sajnos nagyon kötött rendszer és JB nélkül pedig szinte minden pénzért kapható az alkalmazásboltban. No nem az a pár száz forint baszna földhöz, hanem az, hogy lehet csak egyszer használnám, vagy mondjuk nem is tetszene, akkor minek adjak ki érte pénzt? Na meg az önmagában hülyeség, hogy 2012-ben egy okostelefon ne tudjon kékfoggal kapcsolatot teremteni más márkájú telefonokkal!
    Hirtelen ennyi jut eszembe! De nyugi, az android is egy fos, optimalizálatlan rendszer, bár ott legalább van egy-két szép telefon is! Pl új SE telefonok. Ott van kreativitás! A szifon gyakorlatilag a megjelenése óta ugyanúgy néz ki! Rókabőr effektus!