• csomi
    #80
    Ez igy azert nem teljesen igaz. Siman elfut egy 2-5 eves akkori csucshardveren a mostani jatekok nagy resze is. Igaz akkor egy kicsit szerenyebbre kell venni a bellitasokat. Sot neha nagyon szerenyre, de pont ez az amit konzolok is csinalnak! Szereny beallitasok optimalizalt osszhangja, raadasul tenyleg nem eszi a processzort ezer taszk plusszban es voiala maris kesz az 'egyenerteku' grafika! Es akkor lehet csodalkoznunk, hogy hogyan csinaljak. Hat igy! Egyebkent meg hamar csodbe menne a pc uzletag ha a videokartyagyartok nagy mellel hirdetnek, hogy kedves jatekosok a regi hardveren is elfut am az a jatek ne vegyetek ujat!
    Dehogy, az embereknek mindig lehetoleg a legujabb leggyorsabb, legnagyobb kell. Es erre ok epitenek is, ami aztan viszi az egesz pc agat a hatan, egyelore. Aztan persze hamar ra kell jonniuk, hogy a +extra-brutal-hiper teljesitmeny tobbletuk szinte alig tesz hozza valamit a jatekelmenyhez.
    Egyebkent szerintem is nagy jovo van a felhoalapu jatekszolgaltatasban. Ha sikerul feltuningolnunk az elkovetkezo 10 evben olyan szintre az internetet, hogy az alkalmas legyen jatekra, nemcsak a pc hanem a konzol is veszelyben lehet. Meglatasom szerint ket dolog miatt:
    1. Borzaszto olcso hardve eleg neki. Sot LG-nek mar van erre dedikalt tv-je. Itt is volt par hete cikk rola asszem.
    2. Ami talan a megfontosabb, az online jatekokban vegre egyszer es mindenkorra vegeszakadhatna a csalasoknak es mindenfele trukkozeseknek. Innentol kezdve nincs "client side detection", cheatprogramok, crackelt exe, nodvd crack stb. Kokemenyen valahol a felhoben levo szerverek felugyelnek az egesz jatekter esemenyeit.Vegre megnyilna az ut a tiszta jatek elott.