• Lucy in the Sky
    Megint megy a mellébeszélés, hogy a fogyasztó is profitál ebből az egészből (szvsz. aki képtelen legalább hozzávetőlegesen megbecsülni a pillanatnyi fogyasztását, arról okkal feltételezhető hogy teljesen érdektelen is számára ez a kérdés, más előnye meg a dolognak nincs); a szolgáltató számára sem sok hasznát látom (ők eddig is látták az átlagos teljesítményigényt, szép grafikonok is készülnek ebből, ez alapján pont elég jól tudtak eddig is tervezni, szabályozni), viszont végre a nyakunkra telepedhet az "okos" mérőket gyártó és szervizelő maffia, az eltartásukra pedig egy újabb sorral és összeggel gazdagodik majd a villanyszámla díjrészletező rovata.

Fasza, kétségbe voltam már esve, nem tudtam hogy mi ez a hatalmas hiányérzet, de végre rájöttem, okos mérő kell, mindenkinek, mert az olyan XXI századi, európai, még kinéznek minket a klubból ha nem ugrunk minden faszságra amit kitalálnak... Bezzeg aminek lenne értelme (mittomén, pl. útarányos tömegközlekedési jegy/bérlet) és már ezer éve létezik rá megoldás, az persze sehol sincs.