Unikey#44
Én amondó vagyok, hogy egyenlőre a Microsoft túlságosan előre gondolkozik... és ennek hatalmas felkenődés lesz a vége... Én mind PC-t használó USER nem fogom lecserélni a windows egy ilyen csempés felületű Windows-ra, ami alapból a táblapécékre készült... (meg nekem amúgy se jön be ez... se egyéni háttér se semmi... ble...) Másrészt annyi biztonsági beállítást nyomkodtak (gondolok itt a boot funkciókra), hogy igen sok mindent kell állítgatni a telepítéséér... Most jön a leves. Jelenleg a Tablet PC piac lefele menő ágazatban van! Sokan rájönnek, hogy internet nélkül nem ér semmit, nem úgy mint egy laptop. Persze vonatkoztassunk el a nettől mert azért meg lehet teremteni... A tábla PC piac jelenleg nem kiforrott... TÚL drága és Windows-al még drágább lesz... Ki fogja megfizetni? Nem elegen, hogy nyereséges legyen... Az én véleményem, hogy a Windows 8 egy bukta lesz, mint a Windows Vista volt... Tábla PC-s felületet és tudást integrálni kellett volna, de a megszokott hagyományos felületet meghagyni. Telepítésnél pedig egy beállítás kérdezte volna mit szeretne az user... De így, hogy táblás dolgokat erőltet PC-sekre... elkeserítő...